Duqes

Wij komen graag met jou in contact

Benieuwd geworden naar één van onze producten, of heb je interesse in de quickscan? Vul het contactformulier in om antwoord te krijgen op deze of andere vragen.

Stel gerust een vraag

V.O.F. Duqes

Van der Marckstraat 4 BIS

3554XK Utrecht

+31618857437

info@duqes.nl

LinkedIn

Facebook

Wij zijn gevestigd in Utrecht

FAQ

De kosten van een website varieren afhankelijk van jouw wensen en eisen. Het hangt o.a. af van het aantal webpagina’s en extra functionaliteiten. De kosten voor een website kunnen uiteenlopen van €300,- voor een simpele landingspagina, tot een veelvoud hiervan voor een veel uitgebreidere website. In de praktijk rekenen wij rond de €1000,- tot €2000,- voor een website.

Dit hangt sterk af van jouw wensen. De complexiteit en omvang van de site spelen een grote rol hoe snel deze gebouwd kan worden. Mocht je speciale wensen hebben wat betreft leveringstermijn kunnen we hier altijd rekening mee houden. Wij zijn twee maanden bezig met het bouwen van een gemiddelde website.

Wij gaan graag met jullie in gesprek hoe wij kunnen helpen met jullie vraagstuk. Deze vraagstukken mogen marketing gerelateerd zijn, maar dit is geen must.

Meer te weten komen over ons?

Wij laten jou graag weten wie wij zijn en waar wij voor staan. Wij vertellen je graag meer over de personen achter Duqes. Klik op de knop en krijg alvast een indruk!

Meer weten over hoe wij kunnen helpen?

Voer jouw hieronder jouw emailadres in voor meer informatie. Wij nemen contact op om jouw marketingsituatie te bespreken.