Duqes

De Bonenkamp

Wanneer je wil overnachten in de Betuwe ben je bij De Bonenkamp aan het juiste adres. Voor De Bonenkamp hebben we een nieuwe site met reserveringssysteem gebouwd. Niet alleen heeft de website een professionelere uitstraling gekregen, ook zijn er veel processen geautomatiseerd.

Website

De oude website van De Bonenkamp was toe aan vervanging en kon modernisering gebruiken. Met het nieuwe ontwerp wordt er vaker contact gezocht met de eigenaren van De Bonenkamp, wat ertoe heeft geleid dat er meer mensen blijven kamperen of logeren in één van de accommodaties.

Automatisch reserveren

Door een automatisch reserveringssysteem op de site te implementeren, is het nu mogelijk voor bezoekers om via de website een accommodatie te reserveren. Dit heeft ertoe geleid dat veel handmatig werk uit handen wordt genomen, en dat er geen commissie hoeft te worden betaald aan platformen die deze accommodaties ook adverteren.

Testimonial

"Sinds de nieuwe site online staat, merken wij dat we veel vaker via de site worden benaderd. Dit zorgt ervoor dat we veel extra gasten mogen ontvangen."
Hetty Romein
Eigenaar De Bonenkamp

Kom met ons in contact!

Ben jij geïnteresseerd in wat wij aanbieden, benieuwd naar de prijs van een van de producten, of wil je graag meer weten over hoe wij te werk gaan? Op de contactpagina vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in en stuur een berichtje!

Meer te weten komen over ons?

Wij laten jou graag weten wie wij zijn en waar wij voor staan. Wij vertellen je graag meer over de personen achter Duqes. Klik op de knop en krijg alvast een indruk!

Meer weten over hoe wij kunnen helpen?

Voer jouw hieronder jouw emailadres in voor meer informatie. Wij nemen contact op om jouw marketingsituatie te bespreken.