Duqes

Waarom is online marketing belangrijk?

Marketing bepaalt voor een groot deel het imago van je bedrijf. Een goede indruk op de socials leidt tot extra klanten en een groter bereik. Door jouw marketing uit te besteden kan jij je focussen op andere belangrijke zaken binnen het bedrijf, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw online aanwezigheid.

Opzetten social media

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in het professionaliseren van jouw bedrijf? Dan kan Duqes jou daarbij helpen. We analyseren alle bestaande social media kanalen en stellen samen een plan op hoe we deze het beste kunnen optimaliseren. Ook kijken we of er kansen liggen op andere sociale media.

Marketing campagne

Ben jij van plan een nieuw product te promoten, een speciale actie te voeren of wil jij jouw merk in een nieuw daglicht zetten? Dan is een social media marketing campagne de oplossing voor jou. Met een campagne bereik je een grote groep potentiële klanten. De voordelen van een campagne zijn o.a. het vergroten van naamsbekendheid en het genereren van nieuwe leads. 

Social media draaiboek

Veel ondernemers hebben er moeite mee om, naast hun bedrijfsvoering, ook nog hun socials bij te houden. Dan is een social media draaiboek ideaal! Samen bepalen we de inhoud en frequentie van de posts. Duqes zorgt ervoor dat deze op de afgesproken data en tijden worden geplaatst.

Search Engine Advertising

Is het voor jouw bedrijf belangrijk dat je hoog terug te vinden bent in google, dan is Search Engine Advertising (SEA) wat voor jou! Door via Google te adverteren wordt je een stuk sneller gevonden. Ook is SEA handig als je over bepaalde zoektermen nog niet hoog genoeg staat, maar wel gevonden wil worden.

Wat kan je van het proces verwachten?

Aan de hand van de quickscan bepalen we welk product het beste bij jouw bedrijf past. Vervolgens gaan we een passend plan opstellen. Of het nou gaat om het maken van een campagne of het opzetten van een draaiboek, wij houden nauw contact zodat er niks gebeurt zonder dat jij het weet. Wanneer je tevreden bent met het eindproduct zullen we het in de praktijk brengen. 

 

Wanneer het marketingplan helemaal is uitgevoerd zullen we een vergelijking maken met hoe jouw marketingsituatie er eerst voor stond en hoe het nu is. Zo weten we hoe we de volgende stap kunnen zetten.

Kom met ons in contact!

Ben jij geïnteresseerd in wat wij aanbieden, benieuwd naar de prijs van een van de producten, of wil je graag meer weten over hoe wij te werk gaan? Op de contactpagina vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in en stuur een berichtje!

Een van onze succes-verhalen lezen?

Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Lees hoe wij onze klanten hebben geholpen met op maat gemaakte oplossingen.

Meer weten over hoe wij kunnen helpen?

Voer jouw hieronder jouw emailadres in voor meer informatie. Wij nemen contact op om jouw marketingsituatie te bespreken.