Duqes

Wij zijn Duqes

Duqes is een bedrijf dat is opgericht door twee ondernemers met een passie voor marketing. Ons doel is om de online aanwezigheid van andere ondernemers zo goed mogelijk in te richten, zodat zij zich bezig kunnen houden met de zaken waar zij echt goed in zijn.

Tim Kragten

Mijn interesse ligt bij zowel de technische als menselijke aspecten van technologie. Hoe bouw je een goed werkende website, en hoe zorg je ervoor dat de gebruikers van de website doen wat jij voor ogen hebt? Met deze vraagstukken houd ik me graag bezig. Daardoor kan ik voor jou een site bouwen die aansluit op jouw wensen.

Mathijs Vonk

Hoe kunnen wij jouw bedrijf een stap verder helpen? Deze vraag staat voor mij altijd centraal. Het uitdenken van (marketing) strategieën en de psychologie hierachter vind ik interessant. Hierdoor komen we iedere keer weer tot een origineel marketingconcept dat voldoet aan jouw wensen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Denk jij dat er voor jouw bedrijf nog winst valt te behalen door jouw online aanwezigheid te verbeteren, dan kan Duqes je daarbij helpen. Klik hieronder voor de gratis quickscan en krijg professioneel advies over hoe jouw online marketing verbeterd kan worden.

Kom met ons in contact!

Ben jij geïnteresseerd in wat wij aanbieden, benieuwd naar de prijs van een van de producten, of wil je graag meer weten over hoe wij te werk gaan? Op de contactpagina vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in en stuur een berichtje!

Een van onze succes-verhalen lezen?

Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Lees hoe wij onze klanten hebben geholpen met op maat gemaakte oplossingen.

Doe nu de gratis Quickscan

Vul hieronder jouw emailadres in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jouw op!

Meer weten over hoe wij kunnen helpen?

Voer jouw hieronder jouw emailadres in voor meer informatie. Wij nemen contact op om jouw marketingsituatie te bespreken.