Duqes

Peak Personal Training

Een personal trainer met een passie voor powerlifting. Door een nieuwe site te bouwen, een draaiboek te maken en een campagne te lanceren kan hij doen wat hij het liefst doet; het trainen van zoveel mogelijk mensen in de krachtsport.

Website

Een van de belangrijkste punten waar winst te behalen was voor Martijn was zijn site. De oude site was niet netjes afgewerkt en laadde traag. Daarom hebben wij voor hem een nieuwe site gebouwd die het gebruiksgemak heeft verbeterd. Dit heeft ertoe geleid dat zijn positie in Google is verbeterd, zijn producten beter worden uitgelicht en nieuwe klanten zich hebben aangemeld.

Draaiboek

De social media bij Peak Personal Training was onregelmatig en het ontbrak aan structuur. Door een social media draaiboek op te zetten wordt er regelmatig gepost op Instagram en Facebook. Ook zorgen wij ervoor dat er op het juiste tijdstip wordt gepost, wat leidt tot een groter bereik op zijn socials. 

Campagne

Martijn wilde zich meer richten op powerliften. Daarom adviseerden wij hem een facebook campagne te starten, met het idee dat hij een nieuwe groep sporters zou bereiken. Samen bepaalden we wat de doelstellingen voor de campagne werden en wat we wilden bereiken. De resultaten zijn positief, want het aantal klanten is gestegen en het bereik op de socials van PPT is toegenomen.

Testimonial

"De online marketing van Duqes werkt erg gestructureerd en doordacht, alle keuzes die gemaakt worden, zijn door middel van analyse onderbouwd. De website die Duqes voor ons gebouwd heeft is overzichtelijk en laat de klant exact zien waar ze voor komen, hierdoor kunnen zij met weinig inspanning in contact komen met ons bedrijf."
Martijn Hazeleger
Eigenaar Peak Personal Training

Kom met ons in contact!

Ben jij geïnteresseerd in wat wij aanbieden, benieuwd naar de prijs van een van de producten, of wil je graag meer weten over hoe wij te werk gaan? Op de contactpagina vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in en stuur een berichtje!

Meer te weten komen over ons?

Wij laten jou graag weten wie wij zijn en waar wij voor staan. Wij vertellen je graag meer over de personen achter Duqes. Klik op de knop en krijg alvast een indruk!

Meer weten over hoe wij kunnen helpen?

Voer jouw hieronder jouw emailadres in voor meer informatie. Wij nemen contact op om jouw marketingsituatie te bespreken.