Duqes

Waarom is een website belangrijk?

Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Veel potentiële klanten komen voor het eerst in contact met jouw bedrijf door te kijken op de website. Wanneer de site op orde is, is de kans groter dat bezoekers langer blijven. Wij bouwen een nieuwe site die rekening houdt met de belangrijkste aspecten, waardoor jij meer klanten krijgt.

Word beter vindbaar

De vindbaarheid van jouw website in zoekmachines is cruciaal. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zo goed mogelijk vindbaar is houden wij met de bouw van de website rekening met Search Engine Optimization (SEO). Dit zorgt ervoor dat de website in zoekmachines als Google een hogere plek zal hebben.

Responsive web design

Het is belangrijk dat jouw site niet alleen goed werkt op een desktop, maar ook op tablet en mobiel. Aangezien tegenwoordig het grootste gedeelte van het internetverkeer niet via desktop gaat, zorgen wij ervoor dat op alle apparaten het gebruiksgemak wordt geoptimaliseerd.

Creëer een vlekkeloze ervaring

Het is belangrijk dat een bezoeker de site makkelijk kan gebruiken. Dit houdt in dat de site snel laadt, dat het ontwerp er mooi uit ziet en dat je met gemak door de site kan navigeren. Ook zorgen wij ervoor dat jouw site overzichtelijk is, zodat jouw product eruit springt.

Wat kan je van het proces verwachten?

We beginnen met het opstellen van een ontwerpdocument. Hierin gaan we kijken naar kleurgebruik, lettertypes en welke sfeer er bij jouw bedrijf past. Wanneer wij een idee hebben van jouw stijl, ontvang jij een eerste impressie hoe de site eruit gaat zien. Op basis van je feedback zorgen wij ervoor dat het ontwerp helemaal naar wens is.

 

Mochten er extra wensen zijn wat betreft functionaliteit, wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om dit te realiseren. Denk aan een webshop, reserveringssysteem of blog.

 

Vervolgens wordt er begonnen met het bouwen van de site. De site word gemaakt in WordPress, met als reden dat jij daar later zelf nog makkelijk aanpassingen aan kan maken, mocht dat nodig zijn. Wanneer de site af is en jij bent het eens met het eindproduct, gaat de site live.

 

Maandelijks worden er updates gegeven over de prestaties van de website. Ook wordt het technisch onderhoud van de site door ons geregeld, zodat jij zo min mogelijk hoeft te doen om de site draaiende te houden.

Kom met ons in contact!

Ben jij geïnteresseerd in wat wij aanbieden, benieuwd naar de prijs van een van de producten, of wil je graag meer weten over hoe wij te werk gaan? Op de contactpagina vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in en stuur een berichtje!

Een van onze succes-verhalen lezen?

Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Lees hoe wij onze klanten hebben geholpen met op maat gemaakte oplossingen.

Meer weten over hoe wij kunnen helpen?

Voer jouw hieronder jouw emailadres in voor meer informatie. Wij nemen contact op om jouw marketingsituatie te bespreken.